5 Mayıs 2009 Salı

Şampiyonlar yemekte buluştu !!!!!!!!



Aroma Bayanlar Voleybol Ligi 2008-2009 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımız ve teknik heyetimiz 1907 Fenerbahçe Derneği'nde Asbaşkanımız Ali Koç'un ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi. Geceye Asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı, yönetim kurulu üyelerimizden Ömer Temelli, Hakan Dinçay ile Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın yanı sıra dernek üyeleri ve 1954 yılında Fenerbahçe'nin ilk voleybol takımında forma giyen, şube kurucusu Ayten Salih Berkalp de katıldı.
Asbaşkanımız Ali Koç'un açılış konuşması ile başlayan gecede şampiyonluk pastası kesilirken, takım kaptanımız Çiğdem Can Rasna, Ali Koç'a tüm takımın imzaladığı bir forma hediye etti.
Asbaşkanımız ve 1907 Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Koç; Voleybol Şubemizden sorumlu yönetim kurulu üyemiz Hakan Dinçay'a elde ettikleri başarılardan dolayı bir plaket verdi.
Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da gecede bir konuşma yaparak tüm ekibi tebrik etti. Yemek, toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder