29 Nisan 2009 Çarşamba

Transferler başladı !!!!!!!!!!!

Anja Spasojevic Fenerbahçe



Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımımız, Sırp Milli Takım sporcusu Anja Spasojevic'i kadrosuna dahil etti. İsviçre Volero Zurich takımından transfer edilen 1985 doğumlu oyuncu,
1.87 boyunda ve smaçör mevkiinde görev yapıyor. Sırp voleybolcu, İtalya'nın Novaro ve Bergamo takımlarında da görev aldı.

Dün Acıbadem Kadıköy Hastanesi'nde sağlık kontrollerinden geçen sporcu ile Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı arasında sözleşme imzalandı.

Sporcumuz bu sabah, Pekin Olimpiyat kadrosunda yer aldığı Sırp Milli Takımı'nın çalışmalarına katılmak üzere Belgrad'a hareket etti.

************************************

Nisa Kuliyeva Fenerbahçe Acıbadem'de



Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımız, Nisa Kuliyeva'yı renklerine kattı. Pasör olarak görev yapan Kuliyeva, önceki yıllarda Beşiktaş,Yeşilyurt ve Türk Telekom bayan voleybol takımlarında forma giydi. Nisa Kuliyeva, 140 kez Türk Milli Takımı'nda görev aldı.

****************************

Necla Güçlü Fenerbahçe'de



Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımız, Necla Güçlü Esepaşa ile anlaştı. Libero mevkiinde görev alan Necla Güçlü Esepaşa önceki yıllarda Beşiktaş, Vakıfbank Güneş Sigorta bayan voleybol takımlarında da forma giydi. Esepaşa, Vakıfbank Güneş Sigorta ile 2 kez Türkiye şampiyonluğu yaşadı. Deneyimli libero 2005 yılı Şampiyonlar Ligi'nin en iyi liberosu 2003-2004 sezonunda ise Top Teams'in en iyi liberosu seçildi. Sporcu 119 kez Türk Milli Takım formasını giydi.

*******************

Duygu Sipahioğlu Fenerbahçe Acıbadem'de



Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımımız Duygu Sipahioğlu'nu kadrosuna dahil etti. Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nden transfer edilen 1979 doğumlu oyuncu orta oyuncu mevkiinde görev yapıyor. 53 kez Milli Takım forması giyen oyuncu 2006 -2007 sezonunda Polonya'nın BKS Aluprof Bielsko – Biala takımında da görev aldı.

********************

Fenerbahçe Acıbadem’e 2 yeni transfer




Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımımız yeni sezon için transfer çalışmaları büyük bir hızla sürdürüyor. Takımımız Yeşilyurt'ta forma giyen Ergül Avcı ile 3 yıllık, İspanya'nın Tenerife takımında forma giyen Vesna Tomaseviç ile de 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeşilyurt takımından transfer edilen Ergül Avcı 1987 doğumlu ve orta oyuncu olarak oynuyor. 1981 doğumlu olan Vesna Tomaseviç ise köşe smaçör mevkiinde görev yapıyor.

Her iki oyuncu da Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçerken, Ergül Avcı ve Vesna Tomaseviç, voleybol liginde Fenerbahçe Acıbadem forması giyecekleri için heyecanlı olduklarını dile getirdiler.

*********************************

Eda Erdem Fenerbahçe Acıbadem’de.



Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımız, renklerine bir ismi daha kattı. Milli voleybolcu Eda Erdem artık Fenerbahçe Acıbadem'in başarısı için ter dökecek.
1987 doğumlu Eda Erdem, 1.87 boyunda, 76 kilo ağırlığında ve orta oyuncu olarak görev yapıyor.Voleybol hayatına Beşiktaş altyapısında başlayan başarılı oyuncu, profesyonelliği ve yeteneği sayesinde kısa sürede A takıma yükseldi. 80 kez milli olan Eda Erdem, 2004 Avrupa Şampiyonası'nda en iyi blokör seçilirken, 2003-2004 sezonunda da Liselerarası Türkiye 3.'lüğü sevinci yaşadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder