30 Nisan 2009 Perşembe

Şampiyonlar taraftarımızla buluştu.

Aroma Bayanlar Voleybol Ligi 2008-2009 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımız şampiyonluğun öyküsünü FBTV'de Aylin Üstündağ ve Dünya Baltacıoğlu'nun sunduğu "Gündem" programında anlattı.

FBTV'de yayınlanan programda takımımız, teknik kadromuzun yanı sıra Voleybol Şubesi'nden sorumlu yöneticimiz Hakan Dinçay'da yer aldı.

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımız "Gündem" programının ardından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı VIP bölümünde bulunan Fenerium Mağazamızda taraftarlarımızla ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Takım kaptanımız Çiğdem Can Rasna, "Bu şampiyonluğu kazanmak bizim için büyük bir gurur ve onurdur. Camiamıza ve müzemize bu kupayı kazandırdığımız için çok mutluyuz. Gönül isterdi ki şampiyonluk kupasını kendi salonumuzda kaldıralım. Ancak Eczacıbaşı'nın salonunda kupayı kaldırmak nasip oldu. Ancak yine de yalnız değildik. Taraftarımız her zaman olduğu gibi bizi orada da yalnız bırakmadı. Kupayı kazanmamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu başarıda Fenerbahçe'ye gönül veren herkesin payı bulunuyor" diye konuştu.

Takımımız imza töreninin ardından Başkanımız Aziz Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder